full screen background image
Meer dan 65 jaar ervaring in opleiden

Cursus typen voor volwassenen

Het doel van deze typcursus is het bedienen van een toetsenbord met behulp van het tienvingerblindsysteem. De cursus bestaat uit 3 korte privélessen van een half uur en online begeleiding. Er kan op elk gewenst moment worden begonnen met de cursus. Cursus typen volwassenen

Bij de cursus maken wij gebruik van het online typprogramma TypeWorld Kids. De aanspreekvorm en het uiterlijk is gericht op kinderen. Maar de methode om te leren typen is voor volwassen precies hetzelfde.

Er wordt opgeleid tot een typsnelheid van tenminste 100 aanslagen per minuut met een maximaal foutpercentage van 1%.

 

Dag en tijd

Cursusduur Richtlijn is 10-12 weken
Tijdstip De cursus is voor een groot deel online en kan op elk gewenst tijdstip worden gedaan. De 3 ondersteunende lessen worden in overleg gepland.
Huiswerk Ongeveer 1,5 à 2 uur per week

Kosten

Cursusgeld

€ 249

Inclusief jaarlicentie TypeWorld

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen voorkennis vereist. Wel is het is noodzakelijk dat u een computer met internet tot uw beschikking heeft waarop u kunt oefenen. Het is eventueel mogelijk een laptop te huren.

Opmerkingen

De lesstof wordt stap voor stap behandeld. Wij laten u niet aan uw lot over. Ook ná de cursus niet! Als u in de praktijk problemen tegenkomt dan helpt ons instituut u graag kosteloos weer op weg. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar!

 

Klik hier voor de cursus Typen voor het Basisonderwijs

 

Startdatum

elk gewenst
moment

 

Inschrijven